Templates by BIGtheme NET
Etkinlikler / Veranstaltungen
Anasayfa 5 DİTİB Merkez Haberleri 5 Duisburg Wanheimerort‘ta Veliler Birliği seçimi

Duisburg Wanheimerort‘ta Veliler Birliği seçimi

 

DİTİB Duisburg Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort‘ta Reşat Keleş veliler birliği kolu başkanı seçildi.

Kuruluşunun 33. yıldönümü kutlayan DİTİB Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort Ayasofya Camii Derneği Veliler Birliği 2. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Zengin bir programla ve büyük bir uyum içinde geçen Genel Kurul’da Reşat Keleş oybirliği veliler birliği başkanı seçilirken, veliler birliği çalışma ekibinin aktif çalışması üyeler tarafından ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan takdir topladı.

DİTİB Duisburg Wanheimerort Ayasofya Camii 28 Nisan 2019 da Genel Kurul’unu yapmak üzere hazırlıklarını yapıyor. Bu nedenle veliler birliği, gençlik kolları, kadınlar kolu, yaşlılar heyeti seçimleri tüzük gereği Genel Kurul öncesi gerçekleşiyor.

DİTİB Türk İslam Cemiyeti Duisburg Wanheimerort Ayasofya Camii derneği 2.Olağan Veliler Birliği seçimini dernek başkanı Adnan Mavi açtı. Adnan Mavi konuşmasında eğitim çalışmalarının dernek çalışmalarının büyük bölümünü kapsadığını bildirdi ve kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ederek derneğin faaliyetleri ve projeleriyle örnek bir konumda olduğunu belirtti.

SEÇİLENLER  

Veliler Birliği Genel Kurulu’nda idare heyetinde Reşat Keleş, Mehmet Şanlıalp, Tuncay Yaraşır, Ramazan Dağ, Kadir Bostan yer aldılar.